production-4408573_1920.jpg

 Logistikkforbedringsprogram

 

Et program med formål om å forbedre din virksomhets logistikk. Vi kartlegger og evaluerer nåsituasjonen, og setter i gang tiltak for å oppnå ønsket effekt. Alt for å ta din leveringskjede til et nytt og mer lønnsomt nivå.

I logistikkforbedringsprogrammet får du bred og detaljert leverandørkunnskap, samt markedsledende avtaler som er egnet for din bedrift. Du får i tillegg tilgang til Dashboard, som er en plattform der du får full oversikt over det du trenger å se - så slipper du å lete. I prosessen har du oss som sparringspartner, og vi stiller med rådgivere med spisskompetanse innenfor mange ulike felt.

Vi har alltid vært nøytrale, og det vil vi fortsette å være. Det er viktig for oss at kunden får den løsningen som er best tilpasset problemstillingen og bedriften. Vi følger opp din avtale og adferd, og du har alltid tilgang til rådgiver for bistand mot leverandører.

Programmet baserer seg på denne modellen.

Kontakt oss idag!

Skjermbilde 2019-09-11 kl. 13.55.32.png
 

Dashboard:

Vi gir deg tilgang til et dashboard, slik at du får full oversikt over den informasjonen du trenger. Det vil gi deg full kontroll over logistikken til din bedrift. Dette gjør vi ved å samle alle dine nøkkeltall, for så å fremstille det på en enkel og forståelig måte – som vil bidra til å gjøre beslutninger svært mye lettere. Derfor kaller vi det et beslutningsverktøy.

NOLdashboard+test.jpg
 

Effekt av programmet:

 
Skjermbilde 2019-09-11 kl. 15.22.52.png
 
 
Skjermbilde 2019-09-11 kl. 14.00.25.png