Innspurten 15.jpg
 

Om Norwegian Logistics

 
 
 

Norwegian Logistics AS er et fullverdig kompetansesenter innenfor transport og Supply Chain Management, hvor vi tilbyr rådgivning for våre kunder og analyse av deres leveringskjede. Vårt hovedfokus er resultatforbedring og beslutningsstøtte, og vi tilbyr flere ulike tjenester og produkter innen logistikkforbedring.

 

Vi tilpasser løsninger for alle våre kunder, og baserer det på våre arbeidsprosesser. Dette gjør vi gjennom grundige analyser, kartlegging og sikker datafangst. Vi har en stor database, som gjør det lettere å finne de beste løsningene for våre kunder. I tillegg gir vi kundene tilgang til markedsledende verktøy, slik at de kan opprettholde og følge med på logistikknivået i sin virksomhet.

Vi tror at gode opplevelser skapes sammen, og anser derfor våre samarbeid med kundene som svært viktige for å oppnå ønsket effekt – for begge parter. Vår rådgivning er basert på praktisk og akademisk kompetanse, i tillegg til at våre rådgivere har ulik bakgrunn og erfaring. Dette gir oss et perspektiv og en kompetanse som er unik for vår bransje.

 
Norwegian Logistics’ prosesser er alltid basert på triangelen «Kvalitet-Tid-Kost». I den rekkefølgen.

Norwegian Logistics’ prosesser er alltid basert på triangelen «Kvalitet-Tid-Kost». I den rekkefølgen.

 
 

Våre verdier er integritet, kvalitet, kundefokus og lønnsomhet.

Her holder vi til

Innspurten 15
0663 Oslo
Norge