DSC03139.jpg
 

Våre tjenester

 
 

 I Norwegian Logistics jobber vi systematisk med hvert enkelt prosjekt for å oppnå best mulig resultat for din bedrift. Vi tilpasser arbeidsmetode etter dine behov, og legger til rette for hvordan vi skal nå ønsket effekt
og ta din leveringskjede til nye høyder.

Hva vi tilbyr

Rådgivning

Vi tilbyr ulike former for rådgivning, knyttet opp til din bedrifts problemstilling. Våre erfarne rådgivere har ulik erfaring, og finner alltid noe som kan forbedres i din leveringskjede. Vårt mål er å overføre vår kunnskap til deg, og å synliggjøre hvor stor påvirkning logistikk har på din bedrift.

Sammen finner vi gode løsninger.

Logistikkforbedringsprogram

Et program med formål om å forbedre din virksomhets logistikk. Vi kartlegger og evaluerer nåsituasjonen, og setter i gang tiltak for å oppnå ønsket effekt. Alt for å ta din leveringskjede til et nytt og mer lønnsomt nivå.

Ta kontakt, så skreddersyr vi en løsning som passer for deg!

 
 
 
Vallhall.jpg

Tilstandsrapport

Vi gjennomgår områder hvor vi oftest ser forbedringspotensiale hos våre kunder, og vurderer dine prosesser opp mot beste praksis. Slik finner vi ut hvilket logistikknivå din virksomhet ligger på, og leverer en sluttrapport med anbefalte tiltak.

Utleie

En av våre rådgivere bistår din bedrift med logistikkadministrasjon, og den problemstilling du måtte stå i, i en bestemt periode. Dette avhenger fra prosjekt til prosjekt, men det vil være et godt alternativ for å unngå unødvendige og langvarige utgifter.

Penn.jpg
 

Dette er prosessen vi baserer arbeidet vårt på.

 
Hjerne.png

1. Innsikt

Viktig steg på veien mot ønsket effekt. Med god innsikt har vi et godt grunnlag for å kunne tilby din bedrift de beste løsningene.

Situasjon.png

2. Situasjonsbilde

Det er viktig å forstå hvordan det står til med din egen bedrift, og det er her vi presenterer hvordan situasjonsbildet er – og hvordan vi vil gå fram for å optimalisere tilstanden.

Data.png

3. Analyse

Våre analyser er svært grundige, noe vi mener trengs for å kunne skreddersy de løsningene som gjør din leveringskjede både lønnsom og effektiv.

Tankekart.png

4. Tiltaksplan

Vi utvikler og legger fram de tiltakene vi mener er nødvendige for å kunne gjennomføre vårt arbeid på best mulig måte for din virksomhet.

Tannhjul lyspære.png

5. Implementering

Vi gjennomfører de tiltakene som vi har lagt fram og gjør dette i god dialog med alle interessenter.

Stolper.png

6. Effekt

Vi kartlegger den effekten optimaliseringen vil ha, og jobber mot å oppnå disse.

Kakediagram.png

7. Evaluering

Vi evaluerer vårt eget arbeid og legger frem resultat av tiltakene som er gjort.

Oppfølging.png

8. Oppfølging

Videre følger vi opp de avtaler som er inngått og hvordan tilstanden er i en avtalt periode fremover.

“Rådgiverne hos Norwegian Logistics spiller en viktig rolle for oss ved å overvåke og kontrollere varestrømmen, slik at både vi sentralt og den enkelte butikk kan være trygge på at dette blir adressert dersom det skulle være avvik.”

Torgeir Gulbrandsen, Eurosko

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi ringer når det passer deg.

Dato og tidpunkt